Spillehaller

Noor Hussain, Amager Spillecafé
Amagerbrogade 1212300 København S

Jeg har været kunde hos Jack-Pot siden 2007. De har ydet en god service fra første dag, og deres hjælp med indretning og sikkerhed gjorde det trygt for mig at drive min spillecafé. Man kan altid få fat i deres teknikerne, hvis man har spørgsmål eller der skulle opstå problemer.

Nasim Shah, Jack-Pot Nørrebrogade
Nørrebrogade 1952200 København N

Efter at Jack-Pot hjalp mig med at lave en indretningsplan og de fik sammensat et bedre mix af spilleautomater har jeg mærket en mærkbar ændring i omsætningen og interessen fra mine faste kunder. Derudover har jeg også oplevet at et nogle nye kunder er kommet til.

Restaurationer & Bodegaer

Christina, Mødestedet
Nivå Centret 702990 Nivå

Jack-Pot kunne tilbyde en bedre pris aftale end min tidligere automatopstiller. Dette har gjort givet mig et større overskud end jeg tidligere havde. Jeg har også oplevet at deres service er mere stabil end den jeg har været vant til. Derfor er jeg yderst tilfreds med mit samarbejde med Jack-Pot.

Sercan, Burger Palace
Vesterbrogade 851620 København V

Jeg hørte om Jack-Pot igennem en ven, som har været kunde hos dem i 7 år. Jeg tænkte at det var tid til at prøve noget nyt, og nu har jeg været kunde hos dem siden februar 2009. Der har aldrig været noget at klage over. De leverer til tiden og holder deres aftaler, hvilket er utrolig vigtigt for at jeg kan drive min forretning.